Tattoo your name across my heart

Hei Hei dere!'

Har matte nå, kjempekjedelig. Vi fikk tilbake en prøve, som vi gjorde for to uker siden eller noe sånn. Jeg trodde jeg gjorde det bra på den, men den gang ei. Så nå har vi gjennomgått prøven og holder på med noen oppgaver. Gleder meg bare til denne skoledagen er over, jeg.

I dag tenkte jeg at jeg skulle ta meg en tur til spar, kjøpe noe mat og drikke. Og så skal jeg trene litt, jeg tenkte jeg skulle begynne å ta 100 situps hver dag, og jeg begynte på tirsdag i forrige uke, men i går greide jeg ikke å tvinge meg selv til å gjøre det. Det var vaskedag på internatet så jeg benyttet tiden etter at jeg våknet til å rydde og vaske, og plutselig var klokken over åtte. Og klokken ni var det inspeksjon, og etter det så var jeg sliten og hadde vondt i hodet. (Litt for lang powernap, så jeg tror jeg sov på meg en hodepine) Så satt jeg på dataen og så på ?keeping up with the kardashians? til jeg ble så trøtt at jeg så vidt greide å holde øynene åpne. Tror jeg så fire eller fem episoder, jeg synes de er så morsomme og søte.Og så måtte jeg dusje og da orket jeg bare ikke noe trening. Men idag skal jeg få se om jeg gidder.

Meen anyways, har ikke så mye mer å si nå. Naturfag i neste, prøve : / jaja. Slenger med et bilde av the Kardashian family:


Jeg liker Khloe best (hun som står til venstre). Kanskje fordi hun minner meg om meg selv. Hvis du har lyst å se episoder av denne serien eller andre tv serier kan du gå inn på surfthechannel.com så finner du nok noe der. Megavideo linkene er de beste, synes jeg.

Blogges senere!

Én kommentar

ElsemorVictoria

23.feb.2010 kl.16:59

Du er flink å skrive:9 Dadda

Skriv en ny kommentar

hits