fight for this love

VINTERFERIE!

Ahh, det er deilig å være hjemme etter en lang uke på Bardufoss. Nå har jeg vinterferie i en hel uke, blir deilig å slippe å stresse med å pakke og sånt for å dra tilbake igjen på søndag. Men som sagt så er det vinterferie nå, men jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre da. På fredag skal jeg være med mamman min til Tromsø ihvertfall. Ellers får jeg vel bare prøve å slappe av og lade opp til det er skole igjen. Nå som det er sol ute, og forholdsvis varmt på dagen har jeg fått så lyst til å gå på ski. Jeg aner ikke hvorfor, for jeg hater å gå på ski og er ikke så veldig flink til det. Får skikkelig påskestemning, med sol og klart vær, snø og, ja snø.

Igår når jeg kom fra Bardufoss måtte jeg vente litt over en halvtime før neste buss gikk, som jeg skulle ta hjem. Så da gikk jeg på senteret for å se om jeg fant noen bøker, siden det er mammutsalg. Jeg fant meg bare en bok på notabene, og det var Salvadoreña av Cecilia Samartin. Siden jeg trodde jeg skulle finne flere bøker på mammutsalget, så bestemte jeg meg for å gå innom bok & media på vei tilbake til bussterminalen. Og der fant jeg meg faktisk to bøker til. Drageløperen av Khaled Hosseini og Øya av Victoria Hislop. Alle disse bøkerne har stått på ønskelisten min, men jeg måtte lese ferdig de bøkene jeg hadde før jeg kunne kjøpe flere, men siden det var mammutsalg så så jeg muligheten til å utvide min veldig veldig lille boksamling. Men skal til Finnsnes på Mandag også så da kan jeg se om de har flere bøker. : D.
MenMen nå skal jeg fortsette lørdagen min, og drikke ferdig koppen med kakao. Godt med varmt å drikke når det er så kaldt! Ha en fin dag og helg,  resten av dere!

3 kommentarer

ElsemorVictoria

27.feb.2010 kl.14:42

Hei Søster! Du er flink å skrive:) Vet du om noen flere fine sanger? Æ får aldri med mæ det som er nytt!

Ha en kjempefin ferie og kos dæ masse:)

Klem Dadda

Maiken

27.feb.2010 kl.16:17

SV; Takk : ) Har sendt dæ en mail med noen flere sanga. Hehe, e ikke så oppdatert på det der æ heller akkurat, men høre rundt omkring, på data, tv og sånt. Og med spotify e det veldig enkelt og finne fram til nye sanga.

Klem : D

Rebecka ☆

08.mar.2010 kl.16:44

Da er du heldig! Vi måtte desverre pine oss gjennom gnagsår og blåmerker og altfor mange kilo på ryggen.. -.- hehe.. :)

Skriv en ny kommentar

hits