ny uke...

Oh, jeg så akkurat reklamen til privat praksis som begynner igjen nå snart. Selv så kan jeg ikke huske forrige sesong, men nå når jeg så reklamen så husker jeg det.. Spennende!

Men det jeg egentlig skulle skrive var at nå er det en ny uke, og vinterferien er over.. Det er jo veldig dumt. Denne uken skal vi i klassen på hyttetur med kontaktlæreren og norsklæreren vår fra torsdag til fredag. Jeg gleder meg egentlig ikke i det hele tatt og håper mest på at det blir masse masse regn slik at man ikke kan gå på ski/scooter.. Eller snøstorm sånn at det ikke går ant å se noe. Det hadde vært noe! Siden jeg bor på internat og kom hit på søndag måtte jeg jo pakke sekken til turen allerede igår, så jeg har kakao, sjokolade, kjeks og div annet her. Men så var jeg så sulten og ikke har noe slags mat her så jeg måtte bare spise en kvikk lunsj. Heldigvis kjøpte vi en pakke med 4 i. Den første spiste jeg mamma og pappa på søndag, den andre spiste jeg her, og nå nettopp spiste jeg den tredje. Jeg er fremdeles sulten og kvalm! Jaja, får gå meg en tur på spar i morgen. Har nemlig noe annet som vi har glemt som jeg må kjøpe.

Og når denne uken er over så skal vi visst i praksis, og jeg har ikke engang fått vite om jeg har fått praksis der jeg ville. De to lærerne vi har på mandager var borte på kurs idag så vi fikk bare teite oppgaver og dumme vikarer. Og på toppen av det hele er det kun de to som har med praksis og gjøre, onsdag har vi bare allmennfag så vi blir jo ikke å få vite noe da, og torsdag - fredag er det som sagt hyttetur. Jeg håper jeg får vite noe snart for jeg vil virkelig ikke være på skolen i en uke!

Men men, nå må jeg vel hive meg i å rydde litt her og skifte på senga, er nemlig vaskedag her idag og inspeksjon senere klokken ni.
Så ønsk meg lykke til og håp på slapseregn eller snøstorm for meg!

Én kommentar

ElsemorVictoria

08.mar.2010 kl.22:38

Gla i deg og lykke til på tur til uka:) Det går nok bra skal du se:) tenker på deg, snuppa:) goklem

Skriv en ny kommentar

hits