just another day

Ja, da var det helg igjen... Etter 2 skoledager denne uken.... Jeg kan mildt si at jeg har kjedet meg noe grusomt....
Ustabilt internett...... Lite mat...... Lite folk... Lite luft.........Lite trening...... Lite av ALT!!

Ja, siden det fremdeles var påskeferie mandag så hadde vi jo selvfølgelig fri da. Men på tirsdag gikk jeg ved en tilfeldighet inn på fronter på morgenen og der sto det at skolen var stengt på grunn av vannmangel.. Yes fri enda en dag liksom... Og på onsdag var det aktivitetsdag for hele skolen i steilia.. Jeg følte ikke noe for å dra så jeg "forsov" meg tilfeldigvis til den turen... Enda en fridag... Så jeg gikk meg en tur litt senere på dagen og kjøpte meg litt mat siden jeg hadde forsovet meg og automatisk gått glipp av både frokost og lunsj... Så jeg gledet meg faktisk til skoledagen på torsdag, noe jeg ikke skulle ha gjort siden vi skulle fortsette med den tverrfaglige oppgaven som skulle leveres på FREDAG!!!!

Og jeg hadde selvfølgelig ikke begynt med den da..... Derfor satt jeg hele dagen til klokken elleve og jobbet med den... Jeg ble heldigvis ferdig da....... Selv om jeg var trøtt.... Siden noen tydeligvis hadde bestemt seg for å ha en liten fest på internatet... i MIN etasje..... Crasy thing, jeg lå og sov men hørte ingen som hadde fest, men våknet av at vakta drev på å ropte å smelte i gangen til dem. Så da lå jeg våken fra ca halv ett tiden til ti på halv tre, for da hadde tydeligvis politiet kommet og fått en slutt på denne festen... Og på nettavisene sto det også litt om denne såkalte festen, og ungdommer som ikke akkurat ville legge seg........................... Og det morsomste i denne hele historien er at jeg ikke fikk sove på grunn av at politiet skulle stå i gangen utenfor MITT rom og snakke i en EVIGHET!!!!

Jeg tror aldri jeg har gledet meg så mye til å komme hjem som nå... internett <3 og hundene mine <3

Jjaaja, helgen er vel over før jeg vet ordet av det.. Noen ganger skulle jeg ønske at helga var like lang som ukene, før jeg har fått komme meg hjem så må jeg dra tilbake igjen........... sucks to be me...........

Én kommentar

ElsemorVictoria

09.apr.2010 kl.21:23

Interessant uke du har hatt da, snuppa, kunne du ikke bare ringe storesøster og sjabba litt med ho??

:) vel, egentlig lurer æ på om du har lest noe i boka til mia?

Klem:)

Skriv en ny kommentar

hits